ALI-ACTIV

Tongkat Ali Concentrate Extract Liquid

HARGA : RM 70.00
KUANTITI : 1 BOTOL (10ml)
PENGHANTARAN PERCUMA :
  • Seluruh Malaysia, Sabah & Sarawak. Jimat!: RM 10.00

Info Produk

Tongkat Ali Concentrate Extract adalah 100% tulen tongkat ali akar ekstrak cecair pekat, semua semula jadi dengan Tiada bahan tambahan, pengawet, pengisi, pewarna, perisa, gluten, lemak, gula, vitamin atau pengganti menyalahi undang-undang untuk tahap bioaktiviti optimum.

Maklumat Penting: Kelebihan utama Of The Tongkat Ali Extract Concentrate Penggunaan. 100% larut dalam air, PG dan VG, kandungan nutrien yang tinggi, yang bertindak sebagai makanan tambahan berfungsi, kegunaan langsung oleh manusia dan memberi kesan kepada kesihatan manusia (a afrodisiak yang kuat, penambah tenaga, hormon semula jadi mengimbangi sifat kesan dan anti-penuaan)

Dos yang disyorkan: Sebaliknya, Ekstrak Concentrate Tongkat Ali (cecair kekuatan ekstrak) 2.5: 1. Jadi, setiap 200mg ml bekalan daripada Tongkat Ali Concentrates “Standardized” Extract, di mana kepekatan aktif juzuk.

pekat ini adalah satu kejayaan baru untuk mempunyai tanpa kesan termogenik atau pemanasan berbanding memakan gred ekstrak normal. Ia juga boleh dibeli secara pukal sebagai bahan berfungsi sebagai kepahitan dari ekstrak dikeluarkan sambil mengekalkan semua kesan bioperubatan. Sila e-mel untuk sebut harga.
dos:

– (0.25 untuk 0.5ml), Tongkat Ali Tumpukan sehari untuk penyelenggaraan am dan rawatan.

 


S E K A R A N G !